Schimbare de locaţie în cazul manifestărilor dedicate Zilei Dunării

Schimbare de locaţie în cazul manifestărilor dedicate Zilei Dunării

Primăria Municipiului Giurgiu anunţă cetăţenii că anul acesta „Ziua Dunării” nu va mai fi sărbătorită pe platforma portuară din faţa Companiei Naţionale a Administraţiei Porturilor Dunării Fluviale Giurgiu, ci pe terenul aparţinând domeniului public, situat între intrarea portului şi Restaurantul Perla.
Schimbarea a survenit astăzi, cu doar două zile înaintea acestui eveniment, sărbătorit anual pe data de 29 iunie, în urma primirii unei adrese din partea conducerii Companiei Naţionale a Administraţiei Porturilor Dunării Fluviale Giurgiu. În această adresă, directorul general Cristian Matei informează municipalitatea că nu este de acord cu desfăşurarea manifestărilor dedicate Zilei Dunării “din motive obiective”, menţionând că “pentru această dată compania are programate alte acţiuni”.
“Ziua Dunării” a fost organizată în fiecare an pe platforma din faţa CN-APDF Giurgiu, locaţia respectivă devenind deja una tradiţională pentru acţiunile cuprinse în programul acestui eveniment. În aceste condiţii, Primăria Municipiului Giurgiu va depune toate eforturile pentru modificarea locaţiei să nu perturbe buna desfăşurare a evenimentului, considerat emblematic pentru municipiul Giurgiu, port la Dunăre.

Ultima modificare: 27.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Gabriela Szabo în „vizită de lobby” la Primăria Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.